Nieuws en acties

Lees hier over de ontwikkelingen van Castellvloeren. Ook eventuele acties worden hier aangekondigd.

2015: Salt Lake en San Fernando

08-01 2015

Betreed de inspirerende wereld van Castell laminaat. Leverbaar in alle kleuren en vormen. In prachtige echte houtdecoren. Als marktleider in laminaatvloeren ontwikkelen wij voortdurend nieuwe, maar ook onze bestaande vloeren. Castellvloeren overtuigen met trendy designs, merkkwaliteit en een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

In 2015 worden de nieuwe decoren San Fernando en Salt Lake aan het Luxury laminaatassortiment toegevoegd. Deze nieuwe designs passen uitstekend bij uw lifestyle. De vloer moet zich namelijk aan uw lifestyle aanpassen en niet andersom. Uw thuis is een plek om u terug te trekken, vrienden en familie te ontmoeten maar ook om af en toe een party te houden, waar gefeest, gedanst en gelachen wordt. Dit vereist een vloer die tegen alles kan. Het gehele assortiment van Castell Luxury laminaat is gericht op úw lifestyle.

Een vloer legt de basis voor een mooi en gezellig thuis. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, daarom bieden wij een veelzijdig en omvangrijk assortiment in laminaatvloeren aan. Van de edele echte houtlook tot de stijlvolle Used-Vintage look en buitengewone designs. Bekijk onze unieke designs op de website en kom langs bij een van de vele dealers, ook bij u in de buurt.

Salt Lake

San Fernando