Nieuws en acties

Lees hier over de ontwikkelingen van Castellvloeren. Ook eventuele acties worden hier aangekondigd.

Castell Luxury Laminaat Flooring: Made by Tarkett

08-07 2017

Castell luxury laminaat wordt veelal geadviseerd en gebruikt door architecten en interieurontwerpers. Prachtige designs die inspireren, motiveren en bovenal comfort bieden. Bovendien is Castell luxury laminaat de eerste keus voor het moderne gezin dat op zoek is naar een vloer met de uitstraling van een lamel-parketvloer.

Castell laminaatvloeren zijn kwaliteitsproducten die gebruikmaken van de laatste vernieuwingen, innovaties en technologische ontwikkelingen. Ondermeer door haar antistatische eigenschappen waardoor het laminaat geen stof aantrekt. Onze laminaatvloeren zijn voorzien van het unieke oppervlaktestructuur: "Protective Surface", dit zorgt mede voor een lange levensduur en draagt bij aan hygiëne en een stijlvolle natuurlijke embossing. Standaard zijn onze vloeren uitgerust met het unieke "2-Lock | Falling down"-systeem, waardoor plaatsing zeer eenvoudig is.

Geclassificeerd met PIT Klasse Project 32. Daarnaast bieden we 25 jaar garantie op onze luxury laminaatvloeren. Onze uitgebreide selectief uitgekozen collectie bevat realistische uitstralingen variërend van klassiek eiken tot de meer uitgesproken houtsoorten en echte stijlvloeren. Castell brengt de ware pracht en eenvoud van hout naar boven door te spelen met mat en glans langs de voelbare nerf.

De nieuwe Castell-collectie biedt decoren zoals Woodstock en Vintage, uitgevoerd met V-2 of V-4 vellingkanten. Maar ook de unieke serie Manor, uitgevoerd in de trend Hongaarse punt. De nieuwe collectie is volledig afgestemd op de trend en vraag van deze tijd.

Bekijk nu de designs op onze productpagina