Nieuws en acties

Lees hier over de ontwikkelingen van Castellvloeren. Ook eventuele acties worden hier aangekondigd.

Nieuw: Magic-pvc

13-03 2018

Nieuw in ons assortiment: PVC-vloeren in de Magic-serie. Deze hoogwaardige vloeren voor projectmatig gebruik zijn extra mat uitgevoerd. Door de 'Natur Embossing' is het relief daadwerkelijk te voelen!

Bekijk nu de dessins op onze productpagina

Castell Luxury Laminaat Flooring: Made by Tarkett

08-07 2017

Castell luxury laminaat wordt veelal geadviseerd en gebruikt door architecten en interieurontwerpers. Prachtige designs die inspireren, motiveren en bovenal comfort bieden. Bovendien is Castell luxury laminaat de eerste keus voor het moderne gezin dat op zoek is naar een vloer met de uitstraling van een lamel-parketvloer.

Castell laminaatvloeren zijn kwaliteitsproducten die gebruikmaken van de laatste vernieuwingen, innovaties en technologische ontwikkelingen. Ondermeer door haar antistatische eigenschappen waardoor het laminaat geen stof aantrekt. Onze laminaatvloeren zijn voorzien van het unieke oppervlaktestructuur: "Protective Surface", dit zorgt mede voor een lange levensduur en draagt bij aan hygiëne en een stijlvolle natuurlijke embossing. Standaard zijn onze vloeren uitgerust met het unieke "2-Lock | Falling down"-systeem, waardoor plaatsing zeer eenvoudig is.

Geclassificeerd met PIT Klasse Project 32. Daarnaast bieden we 25 jaar garantie op onze luxury laminaatvloeren. Onze uitgebreide selectief uitgekozen collectie bevat realistische uitstralingen variërend van klassiek eiken tot de meer uitgesproken houtsoorten en echte stijlvloeren. Castell brengt de ware pracht en eenvoud van hout naar boven door te spelen met mat en glans langs de voelbare nerf.

De nieuwe Castell-collectie biedt decoren zoals Woodstock en Vintage, uitgevoerd met V-2 of V-4 vellingkanten. Maar ook de unieke serie Manor, uitgevoerd in de trend Hongaarse punt. De nieuwe collectie is volledig afgestemd op de trend en vraag van deze tijd.

Bekijk nu de designs op onze productpagina

Nieuw! Milano XXL

17-10 2015

Nieuw in onze collectie: de Milano XXL met afmetingen van 150cm lang bij 30cm breed met 0.4 mm toplaag. Milano XXL is leverbaar in 4 nieuwe decoren en voorzien van microsoft vellingkanten rondom.

Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of speels en eigenzinnig, met deze nieuwe extra large serie legt ieder zijn eigen accent. Elke strook heeft een unieke tekening met levensecht reliëf; "Natur Embossing". Door deze techniek krijgt de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling. Dit effect wordt nog eens vergroot door de zijdematheid van deze PVC&LVT stroken, hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met alle voordelen van PVC&LVT.

Bekijk nu de designs op onze productpagina

Nieuwe serie Castell Luxury laminaat SuperGloss

02-07 2015

Met veel trots presenteren we een nieuwe aanvulling in de serie Castell Excellent laminaat flooring. De nieuwe versie met SuperGloss is per direct verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; Rood, Wit en Zwart. Standaard is deze hoogglans laminaatvloer voorzien van een geintegreerde geluiddempende ondervloer van -10dB en is deze uitgevoerd met een Elesco Toplaag.

Kijk voor meer informatie en een impressie op de productpagina.

2015: Salt Lake en San Fernando

08-01 2015

Betreed de inspirerende wereld van Castell laminaat. Leverbaar in alle kleuren en vormen. In prachtige echte houtdecoren. Als marktleider in laminaatvloeren ontwikkelen wij voortdurend nieuwe, maar ook onze bestaande vloeren. Castellvloeren overtuigen met trendy designs, merkkwaliteit en een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

In 2015 worden de nieuwe decoren San Fernando en Salt Lake aan het Luxury laminaatassortiment toegevoegd. Deze nieuwe designs passen uitstekend bij uw lifestyle. De vloer moet zich namelijk aan uw lifestyle aanpassen en niet andersom. Uw thuis is een plek om u terug te trekken, vrienden en familie te ontmoeten maar ook om af en toe een party te houden, waar gefeest, gedanst en gelachen wordt. Dit vereist een vloer die tegen alles kan. Het gehele assortiment van Castell Luxury laminaat is gericht op úw lifestyle.

Een vloer legt de basis voor een mooi en gezellig thuis. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, daarom bieden wij een veelzijdig en omvangrijk assortiment in laminaatvloeren aan. Van de edele echte houtlook tot de stijlvolle Used-Vintage look en buitengewone designs. Bekijk onze unieke designs op de website en kom langs bij een van de vele dealers, ook bij u in de buurt.

Salt Lake

San Fernando